موسسه حقوقی حق پژوهان حامی

متخصص در پرونده های سنگین حقوقی و کیفری

موسسه حقوقی حق پژوهان حامی

متخصص در پرونده های سنگین حقوقی و کیفری

موسسه حقوقی حق پژوهان حامی

"مؤسسه حقوقی داوری بین المللی حق پژوهان حامی" با ماهیت کاملآ قانونی به مدیریت عاملی حسن زنجیردار در تهران با شماره ثبت 39801 در روزنامه رسمی ، اعلام و انتشار یافته است . این شخص حقوقی تا به امروز سوابق بسیار درخشانی را در کارنامه خود دارد . این مؤسسه از بدو تآسیس حامی حقوق افرادی بوده که در عرصه علم حقوق برای احقاق حق خود نیاز به مشاوره یا در اختیار داشتن وکلای مجرب و با سایقه می باشند را برآورده ساخته همانند حافظ و مرشدی برای حفظ حقوق موکلین خود رفتار نموده است.

محبوب ترین مطالب

سایر روشهای کلاه برداری فیشینگ

سه شنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۰۵:۱۸ ب.ظ


🌀سایر روش ها

 

  ➖ نوع دیگری از حمله که موفقیت آمیز بودنش ثابت شده است، ارجاع دادن قربانی به وب سایت اصلی بانک است. سپس یک پنجره پاپ آپ در بالای صفحه سایت به نمایش در می آید و به شکلی که به نظر برسد این صفحه و این سایت متعلق به بانک است، اطلاعات حساس قربانی را درخواست می کنند.

 

  ➖یکی از جدیدترین روش های فیشینگ تب نبینگ است. این برنامه از صفحاتی که کاربر باز کرده استفاده می کند و به طور آهسته کاربر را به سایت ساختگی ارجاع میدهد.

 

  ➖دوقلوهای شر یا Evil twins روشی است که شناسایی و کشف آن کار بسیار سختی است. یک فیشر یک شبکه بی سیم (وایرلس) ساختگی ایجاد می کند. این شبکه همانند شبکه های معتبر عمومی و قانونی می تواند در مکان هایی مانند فرودگاه ها، هتل ها و کافی شاپ ها وجود داشته باشد. وقتی که یک نفر وارد شبکه جعلی می شود، کلاهبرداران سعی می کنند رمزهای عبور و یا سایر اطلاعات مرتبط با کارت اعتباری او را ثبت و ضبط کنند.


📚قانون مجازات اسلامی در رابطه با کلاهبرداری فیشینگ


⚖️ماده ۷۴۰ ـ هر کس به طور غیرمجاز داده‎های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا ۲۰ میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا ۲۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


⚖️ماده ۷۴۱ـ هر کس به طور غیرمجاز از سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‎ها یا مختل کردن سیستم وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند، علاوه بر رد مال به صاحب آن‌ به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از ۲۰ تا یکصد میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


🖇همچنین ماده ۱ قانون جرائم رایانه‌ای در خصوص دسترسی غیرمجاز مقرر داشته است:«هرکس به طور غیرمجاز به داده‎ها یا سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا ۲۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


موسسه حقوقی حق پژوهان حامی:

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

‏⚖️ @HAGHPAZHOHANHAMI

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی